Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

/VALLÖFTE/

- Vi har på våra möten runt om i kommunen fått mycket allmänhetens kritik kring förbuskningen. Därför lovar S som vallöfte att från och med nästa år anställa två röjarlag att hålla efter sly och öppna upp landskapsbilden, säger Sören Finnström som S-utspel tio dagar före valet.

- "Alla" talar om slyn som växer upp. Och därför har vi inom S bestämt oss för att skapa utrymme i 2011-års kommunalbudget för två röjarlag, i samarabete med arbetsförmedlingen, enligt Finnström.
Han antar att ansvaret kommer att hamna inom tekniska kontoret/nämnden. Men det är inte riktigt klart.
- Först av allt ska vi göra en röjningsplan. Det är inte säkert att säfsingarna eller folk boende uppe i Halvars, som senast klagat, blir första objekten. Men de kommer garanterat att hamna i röjningsplanen.
- Givetvis är detta en kombination mellan att skapa arbetstillfällen och få fram vyer och utsikter som förbuskats. Men det är röjningen som står i fokus. Detär det som vi nu går ut och lovar att det ska hända saker kring, avslutar Sören Finnström.
BOO ERICSSON