Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Westholm bäst för dagen

En vinst, 6–1 mot Penga Da, och en förlust, 1–6 mot Ängby, blev det för Junos damer i pingisligan vid lördagens sammandrag i värmländska Storfors.

Eskilstuna-laget Peng Da tog visserligen ledningen med 1–0 men sedan hade Juno inga problem och de tappade inte något enda set under resten av den matchen.
Barbro Wiktorsson gjorde comeback, men är inte riktigt hundra procent än efter att varit sjuk så hon spelade inte i matchen mot stockholmlaget Ängby.

Sofia Egertz, som spelade bra i top 12 förra helgen, fortsatte att övertyga och pressade Ängbys rumänska landslagsspelare Roxana Istrate till en femsetare men föll dock.
Sofia Westholm tog Junos seger mot Ängby efter en tuff drabbning mot Josefin Lund som också gick till fem set.

Westholm var bäst för dagen i Juno och fick 3–1 i kvot, Wiktorsson hade 2–0, Huda Mustafa hade en tung dag och fick 1–3 och Egertz noterade 0–2. Nästa sammandrag är 16 november och blir viktigt för Juno då de möter BooSpåret och Spårvägen i Eskilstuna.
Segrar där och Juno är med i slutspelsstriden.
– Skönt och viktigt med en seger nu. Ängby, som är ett topplag, var inget att göra åt, men jag tycker att vi stretade emot bra, säger Juno-ledaren Göran Kiben Bergström.