Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Zombier attackerade

När elever och lärare kom till Entreprenörsskolan på måndagsmorgonen var fönster och dörrar täckte med svart plast - sabotage fick de veta.

Till 2-fikat släktes ljuset och sex zombier kastade sig in och började dansa.

Annons

Eleverna på utbildningen för upplevelseentreprenörer lär sig att skapa just upplevelser.
Sedan i höstas har de planerat ett event för skolkamraterna och personalen på Entrerenörsskolan. Starten var en zombie-attack på måndagen.
Det är en tvåårig utbildning med mycket praktik, de 22 avgångseleverna har just kommit tillbaka till skolan. Då var det dags för det egna projektet.

Det handlade inte bara om att sex av elever klädde ut sig och sminkade sig till zombies, det var också musik, ljus och rök.
Zombierna dansade till Michael Jacksons Thriller och möttes av jubel och applåder från skolan andra elever.

– Det har varit svårt att hålla tyst om vad vi höll på med, berättar Sandra Dahlén som filmade zombieattacken. Lärarna har undrat men bara en har fått veta vad vi planerade.
Zombierna var riktigt otäcka; Jenny Svensson, Elin Westlund, Emma Bernhard, Sofia Carlsson, Ellinor Engkvist och Caroline Lundholm sparade inte på möjligheterna att skrämmas.

Eva Högkvist
eva.hogkvist@daladem.se