Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tillväxt Avesta nominerar till Stjärngalan 2016

/

Avesta kommuns företagare har den senaste tiden kunnat stoltsera med många Årets–titlar, i allt från gasellföretag och hedersomnämnanden på Nyföretagarcentrums riksevent, till mer lokala företeelser som Årets Mentor och Årets Företagare.

Annons

Men företagarna är viktiga och deras insatser behöver lyftas. Ett sätt är därför att anordna Stjärngalan. Dalarna Business har därför under ett par års tid anordnat galan för att lyfta och hylla de företag och företagare som på ett eller annat sätt utmärkt sig under året som gått.

I fjol fick Avesta smaka på sötman från glittret och glammet när Anna-Karin Karlsson som designar och tillverkar solglasögon som uppmärksammats av artister och profiler som Rihanna, Lady Gaga Jonas Hallberg och Charlie Sheen, erhöll priset som årets Nytänkare. Hon startade sin Anna-Karin Karlsson Exclusicve AB i Avesta och har fortsatt kontakt med orten inte minst genom sin bank.

Vem får då 2016 års utmärkelser? Just nu sitter en jurygrupp i färd med att välja ut vilka som ska nomineras till de olika kategorierna. Tillväxt Avesta har nominerat kandidater i de flesta av kategorierna. Huruvida de också kommer att bli nominerade till priserna återstår att se.

De nominerade är: Årets Exportföretag – Feal AB, Årets Företag – Claessonkök, Årets Företagsledare – Christer Steingruber, Ernst Express AB, Årets Nybyggare – Penikandjomon Kone, P. Solenergi & VVS AB, Årets Nyföretagare – Fredrik Eriksson, EES AB, Årets Nytänkare – Jennie Sohlström, Desiderium, Årets Varumärke – Torp, Per Eriksson.

Mer läsning

Annons