Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Återförening av klassiskt dalaband när Falun Bowling & Krog släpper fler artistnamn

Det nya nöjespalatset Falun Bowling & Krog håller alla på halster när de släpper bokade artistnamn fyra åt gången. Denna gång avslöjas bland annat en comeback och en folkkär artist.

Annons

Den nyfikne får ha tålamod eftersom det blivande nöjespalatset Falun Bowling & Krog, som slår upp portarna den 26 september med invigning och öppet hus, verkar vilja hålla igen med artistnamnen. Förra veckan avslöjades bland annat house och heavy metal till höst och vinter, och nu släpps ytterligare fem namn.

Den uttalade ambitionen från VD Robin Sjöblom att ha en bredd på bokningarna verkar infrias hittills.

29 september

Bara några dagar efter invigningen återförenas det klassiska coverbandet Pumpbolaget som förgyllt mångas fester i Falun, för att framföra den allra första konserten på nöjespalatset. De slutade spela för fem år sedan men gör nu en spelning ihop med Summerkid – en popduo även dem från Falun som vann pris för årets musikvideo på Dalarnas egen grammisgala förra året.

Pumpbolaget återförenas för en spelning på det nya Nöjespalatset i Falun i höst.

30 september

Dagen efter fortsätter det med Albin Myers, en DJ och producent som är känd för bland annat singeln Hells Bells och sin remix på Aviciis låt”Fade in to darkness” .

6 oktober

Måns Zelmerlöw är välkänd för de flesta. Den folkkäre artisten har bland annat varit programledare för Allsång på Skansen och Eurovision-vinnare. Han uppträder i Dalarna redan den 2 september i Dalhallas fyrverkerikonsert, men återkommer snabbt till länet för denna spelning.

Måns Zelmerlöw återkommer snabbt till Dalarna i höst.

3 november

Tung provokativ hiphop breddar reportoaren i höst. Looptroop Rockers har varit ute på Europa turné och är legendariska inom hiphop genrén. De släppte nyligen 25 (varför vara blygsam) nya singlar. Det återstår att se om de tänker bjuda på gammalt material och vågar spela "Jag sköt Palme" från 1998 som blev anmäld till Granskningsnämnden för radio och TV efter att ha spelats på P3 (Sveriges Radio friades).

Looptroop Rockers är en av Sveriges största hiphop-exporter genom tiderna.

Läs mer: Nya nöjespalatset Falun Bowling & Krog skapar 15 heltidstjänster

Läs mer: Vd:n om arbetet med Falu bowling & krog: "Rolig tid just nu"

Läs mer: Robin Sjöblom ny vd för Rättvik Bowling & Krog

Mer läsning

Annons