Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Calle Halfvarsson stäms av sin manager

/

Calle Halfvarsson stäms på 20 000 kronor av sina tidigare manager. I bevisningen för att skidstjärnan skulle vara skyldig managern används bland annat ett sms från Halfvarsson.

LADDA NER: Dala-Demokratens nya app från Appstore för iPhone eller i Google Play för Android

Annons

Calle Halfvarsson stäms på 20 000 kronor av sin tidigare manager och de båda ska nu göra upp i tingsrätten.

Managern hävdar att det skulle finnas en överrenskommelse att Halfvarsson skulle betala summan och anför bland annat ett sms som bevis.

Halfvarsson bestrider kravet och skulden i en skrivelse till Kronofogden och hävdar själv att managern i själva verket lurat honom på pengar.

Halfvarssons förra manager, Jonatan Sten, skriver att Halfvarsson bytte manager och upphörde då att betala en faktura till Sten. Tidsfristen för betalningen skulle vara den 16 augusti i fjol. Några pengar ska enligt Sten inte betalats och ärendet drevs till Kronofogden.

Calle Halfvarsson har bestridit yrkandet och menar att Sten hjälpt honom med sponsorintäkter under en period och att Sten fått ersättning för sin nedlagda arbetstid. Halfvarsson hävdar i skrivelsen till Kronofogden att Stens faktura på 20 000 kronor landade hos Halfvarsson innan avtal mellan de båda hade slutits.

Halfvarsson anser i slutet av yrkandet att han inte är skyldig Sten några pengar.

Mer läsning

Annons